Productfoto's door Jeannette Slütter
‘De olifant die niet wist of hij verdwaald was.’ kreeg publicatie's in de Volkskrant Magazine, Eigen Huis & Interieur Magazine, AD Den Haag, De Boekenkrant en verschillende regionale kranten waaronder het Noord-Hollands Dagblad. Het kinderboek kreeg een eigen adoptie item tijdens het zes uur nieuws van TV-West en was hier ook te horen tijdens het radio programma ‘Debby en haar Mannen’. Het prentenboek was te gast bij De Donkere Kamer Rotterdam #9 (georganiseerd door het Nederlands Fotomuseum en PhotoQ), Pecha Kucha Leiden, Pecha Kucha Den Haag en KameraKultura, een ontbijt event georganiseerd door het Nutshuis in Den Haag. 
Het lesprogramma ‘Stampen als een olifant’ is beschikbaar als kinderfeestje via het Nederlands Fotomuseum en als schoolbezoek / auteurslezing via de Schrijverscentrale.  
‘De olifant die niet wist of hij verdwaald was.’ is opgenomen in de Book Award exhibition tijdens Les Rencontres de la Photographie Arles in Frankrijk en de tentoonstelling Familie! in het Stedelijk Museum Schiedam. Ook was de olifant te zien als foto tentoonstelling tijdens de groepsexpositie Animal bij foto galerie Vasli Souza in Malmö, Zweden. 
Het boek was het best verkopende (foto) boek bij zowel het Nederlands Fotomuseum, Huis Marseille - museum voor fotografie als Fotofestival Naarden is opgenomen in de bibliotheek collectie’s van het Nederlands Fotomuseum, Huis Marseille - museum voor fotografie, De Koninklijke Bibliotheek en Museum Meermanno - Huis voor het boek.
Sinds kort zijn een vijftal foto's exclusief te koop via fotogalerie BROWNIE Art Photography in China. BROWNIE is het eerste merk dat zich richt op het tonen, verspreiden en verkopen van kunstfotografie in China. Volg deze link naar de website en webshop!

Animal, groepstentoonstelling, Fotogalleri Vasli Souza, Malmö, Zweden.  25-01-2019 / 03-03-2019

Foto's door Rasmus Vasli.

Opbouw tentoonstelling Animal bij foto galerie Vasli Souza in Malmö, Zweden. Van 25 jan t/m 03 maart 2019

'De olifant die niet wist of hij verdwaald was.' in de Volkskrant Magazine!

Kids-activiteit i.s.m. het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. 

Foto's door: Rob van Dullemen

BOEK PROMO
Concept & fietsen: Thomas Nondh Jansen
Regie & camera: Jorieke de Vet
Assistent: Yvonne Mak
Tekst font: Jelle Koper
Back to Top